Hovenier

Tuinonderhoud

Onderhoud wordt veelal geleverd binnen het kader van een onderhoudsovereenkomst. Deze wordt aangegaan voor een periode van minimaal een jaar en is verder per opdrachtgever helemaal toegesneden op zijn/haar situatie en wensen.

Standaard bedraagt de frequentie van onderhoudsbeurten 5x per overeenkomstjaar, maar ook hiervan kan worden afgeweken. In de overeenkomst wordt in overleg vastgelegd welke werkzaamheden zullen worden uitgevoerd. Dit kan per klant verschillen, al naar gelang uw budget en uw wensen.

Uw tuin wordt niet alleen bijgehouden, u zult zien dat deze door de jaren heen ook mooier wordt. Door een continue deskundige begeleiding van het werk aan alle aspecten van de buitenruimte, neemt hiervan de kwaliteit ook toe. We zijn een klein bedrijf, de lijnen zijn kort, u zult dus snel weten wat u aan ons heeft. Onze veelzijdigheid zal u zeker ten goede komen, mocht u kiezen voor een onderhoudsovereenkomst. Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.